In 2017, Spaces, Inc. was approached to help Sprint Headquarters design a unique piece where their employees could interact through integrated technology and writable surfaces. The four conference rooms and one media wall captured the look and feel of the Sprint Living Lab.

The team at Spaces, Inc. worked with Sprint to find out exactly what they wanted for their new space. By using DIRTT, Spaces could reflect the new Sprint brand and give the employees that modern and clean feel they always wanted. The employees loved the media wall with the added color, all writable surface and embedded technology.

Spaces worked closely with CBRE to make an idea a reality. Transforming this space was made quick and easy through DIRTT’s clean construction, made to order platform and little to no waste. The DIRTT team at Spaces was able to clearly communicate exactly what Sprint would get and the employees love their new media wall as the new focal point in the Sprint Living Lab.